Over ons

Welkom bij onze stoffeerderij voor autostoelen, binnenhemels, interieurs en stoelhoezen voor vrachtwagens. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en verfraaien van uw auto- of vrachtwageninterieur. Of u nu een bekleding wilt vervangen, repareren of opfrissen, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw wensen te vervullen.

Onze stoffeerders zijn experts in het werken met een verscheidenheid aan materialen, waaronder leer, stof en vinyl. We kunnen uw originele bekleding herstellen of vervangen door een nieuwe bekleding naar keuze. Onze stoelhoezen zijn niet alleen comfortabel, maar zijn ook ontworpen om uw stoelen te beschermen tegen slijtage en veroudering.

Onze binnenhemels en interieurs zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om uw auto of vrachtwagen een verfijnde uitstraling te geven. We kunnen uw interieur op maat maken en aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Onze stoffeerderij is gevestigd in Someren aan de Broekstraat 7. Wij garanderen een snelle en efficiënte service tegen een redelijke prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Onze aanpak

Bel en kom langs voor een afspraak

Bel en kom langs voor een afspraak

1
Ontvang een prijsopgave

Ontvang een prijsopgave

2
Boek een afspraak

Boek een afspraak

3
Uitvoeren werkzaamheden

Uitvoeren werkzaamheden

4

CONTACT GEGEVENS

Adres: Broekstraat 7, 5711CT, Someren.
Email: info@conceptstitch.com
Telefoon: +31622941979
Whatsapp

 

OPENINGS TIJDEN

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: op afspraak.
Zondag: gesloten.

We zijn tussen 12:30 – 13:30 gesloten wegens pauze.

FOLLOW US