Amazing design and interior car De Tesla S 75D

Home/Alcantara, Luxe bekleding, Luxurious upholstery/Amazing design and interior car De Tesla S 75D

Amazing design and interior car De Tesla S 75D

Tesla s ervaring.

Eerst even zeiken over de Amerikaanse auto in het algemeen. Het interieur van Amerikaanse auto’s is over het algemeen krom en scheef geproduceerd, Als specialist in de bekledingskunst, krijg ik dan ook regelmatig, bultjes,pukkels en jeuk als ik een Amerikaans auto interieur zie. Voor een mooi interieur moet je echt bij  de europese auto’s zijn, denk dan aan Aston-Martin, Bentley, BMW, en Audi. Dit zijn de jongen die het wel begrijpen, dat als je in de file staat, geen zin hebt om tegen een hardt plastic dashboard aan te kijken. zij snappen dat een goed design en top materialen van belang zijn.

Aangenaam verrast! De Tesla S 75d

Op de een of andere manier, trekt de auto me wel aan. Aan de andere kant, zeg ik van het design, ja en nee we zijn er nog niet uit. Een auto met een vanafprijs  van € 86,585. Laat ik het zo zeggen, leg er wat geld bij, en koop dan een Porsche 911.
En dan komt er een dikke vette MAAR!

Nu blijkt het zo te zijn, dat er toch een (Amerikaan) met smaak in de wereld is.Of ja, ik bedoel iemand die in Amerika zijn ideeën tot leven heeft gebracht,  Allen Musk, is namelijk geborgen in Zuid Afrika.

Durf het bijna niet te vragen maaruh, mag ik even?
Hejjj. Een Tesla op de stoep. -Zou ik even in uw auto mogen kijken meneer?

-Jahoor dat mag, en als je wil kunnen we ook een stukje rijden. 🙂

Specificaties:

Acceleratie 0-100 km/u        4.4 sec

Topsnelheid                        225 km/u

Stap maar in jongeman. Uhmm, hoe moet de deur open? Even tegen de klink duwen en dan komt de klink naar buiten en dan kun je de deur open doen. haha Vet! 🙂

In de auto is deze jongen is aangenaam verrast, door het strakke lijnenspel.  Materiaalkeuze en de afwerking van de Tesla is goed. Ja jaha… het zit goed! Er zit leder en Alcantara in.
Het is een soort luxe ruimteschip met een stuur. geen knopjes of andere onnodige tierlantijnen.   

De Tesla is zoals je ooit muziek ervaart, in het begin denk je van ja wel aardig, maar als daarna nog eens goed luistert en het volume op 10 zet, blijkt het je favoriete muziek te zijn.

Dit is dus ook het geval bij een Tesla S!
De auto trekt……. en trekt…… en trekt…….. DIT IS EEN RAKET BAM! WHAAA, Zo gaaf! Ik heb zelfs het raam opengedaan om te kijken of er nog wielen onder zaten. Poep in de broek! YES YES YES! Dit is de Efteling schommel in het kwadraad gevoel.

Alles bij elkaar, deze auto Klopt van top tot teen. Ow leuk om te weten, de Tesla S 100D is nog sneller. 🙂

Het zal geen makkelijke beslissing worden, maar we gaan er zelfs over denken of we onze Volvo 240 polar van 1993 weg zullen doen.

 

Dennis van Kemenade

2018-07-28T13:06:52+02:00 6 september 2017|Alcantara, Luxe bekleding, Luxurious upholstery|

Leave A Comment