New elegant Wheelchair designs like Bentley or Astin

Home/Exlcusieve bekleding, Luxe bekleding, Luxe interieurs, Luxuri interior/New elegant Wheelchair designs like Bentley or Astin

New elegant Wheelchair designs like Bentley or Astin

Voor het laatste nieuws scrol naar beneden.

Artikel Omroep Brabant 20-08-17

Een gepimpte rolstoel die aanvoelt als een Bentley of Aston Martin… waarom niet?

SOMEREN-HEIDE – Een gepimpte rolstoel die je het luxe gevoel van bijvoorbeeld een Bentley of Aston Martin geeft. Waarom zou dat niet kunnen, vraagt specialist in luxe bekleding Dennis van Kemenade uit Someren-Heide zich af. Jarenlang werkte hij als technicus in de revalidatiezorg, maar sinds twee jaar heeft hij zijn eigen bedrijf in luxe bekledingskunst: Conceptstitch.

En die twee passies wil Dennis nu heel graag combineren door rolstoelen een luxe look en feel te geven. Vergelijkbaar met een (sport)wagen uit het hogere segment. “Denk aan nappaleer, materialen in de kleur Ferrarirood en stikwerk dat grenst aan plastische chirurgie.”

“Alles maatwerk en uiteraard handwerk”, legt Dennis uit. “Want waarom zouden rolstoelgebruikers alleen maar kunnen kiezen uit standaardmaterialen en -oplossingen?”

Handwerk heeft een prijs

Dit handwerk heeft ‘uiteraard’ een prijs, beaamt Dennis. “Maar ja, een luxe sportwagen kan ook niet iedereen zich veroorloven.” Qua prijs moet je volgens hem denken aan zo’n 2500 euro voor een volledig gepimpte rolstoel.

De rolstoel die Dennis voor ogen heeft, heeft hij nog niet gemaakt. Maar ideeën heeft hij meer dan genoeg. De stoffeerder is dan ook op zoek naar een kandidaat. “Misschien een autofanaat die zich in zijn (sport)rolstoel wil voelen als in een Bentley of een Ferrari.”

Luxe én comfort

Hij benadrukt dat alles in overleg zal gaan met een arts of ergotherapeut. “Zitcomfort moet immers behouden blijven en het liefst nog verbeterd worden”, legt hij uit. “Maar daarbij wil ik dus heel nadrukkelijk rolstoelgebruikers het gevoel van luxe geven.”

Als technicus in de zorg heeft Dennis jaren geleden de rolstoel van een tiener gepimpt. “Hij was een enorme Ferrarifan. Ik heb toen zijn stoel bekleed met Ferrarirode stof waarin uiteraard het logo van Ferrari zat. Als ik terugdenk aan het moment dat hij zijn stoel zag, dan krijg ik nog steeds tranen in mijn ogen. Kippenvel.”

 

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2684721013/Een+gepimpte+rolstoel+die+aanvoelt+als+een+Bentley+of+Aston+Martin…++waarom+niet.aspx

Wat een super leuke reacties allemaal. Daarom wil ik ook iedereen bedanken voor alle leuke berichten en Like’s die we hebben mogen ontvangen op onze, website, Facebook en Twitter.

We merken aan diverse reacties, dat het voor veel mensen  kostbaar is. We willen juist dat het voor iedereen bereikbaar is.

De prijs die is genoemd was een prijsindicatie voor het hele hoge segment.

Zo zijn er ook  verschillende auto’s in de markt, waarbij je bij het ene merk meer betaald dan het andere.

Wij willen iedereen van dienst kunnen zijn, en staan wij er voor open om mee te denken in de breedste zin van het woord.

Houd ons Blog op de website van Conceptstitch en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Om zeker te zijn van het laatste nieuws, Ga naar: http://www.conceptstitch.com/contact/ en vul onderop de pagina uw e-mail en het Merk en type rolstoel van uw in. Geef ook even aan wat je favoriete automerk is. We verwachten dat er eind deze week meer nieuws is. voor de mogelijkheden van uw rolstoel

 

Vriendelijke groet,

Team Conceptstitch

www.conceptstitch.com

2018-07-29T07:08:41+02:00 20 augustus 2017|Exlcusieve bekleding, Luxe bekleding, Luxe interieurs, Luxuri interior|

2 Comments

  1. […] Een gepimpte rolstoel die je het luxe gevoel van bijvoorbeeld een Bentley of Aston Martin geeft. Waarom zou dat niet kunnen, vraagt specialist in luxe bekleding Dennis van Kemenade uit Someren-Heide zich af. Jarenlang werkte hij als technicus in de revalidatiezorg, maar sinds twee jaar heeft hij zijn eigen bedrijf in luxe bekledingskunst: Conceptstitch. […]

  2. janine 27 augustus 2017 at 09:48

    goe initiatef, ik ben zo ‘n iemand die wat meer comfort en look wil. Houd me op de hoogte………….

Leave A Comment